Yshopnoosa.com

Hur dela Photobucket bilder med vänner

När du får alla bilder lagras i album på Photobucket kommer du förmodligen vill dela dem med vänner och familj. Det finns några olika sätt du kan dela dina bilder, men oavsett hur du väljer att göra det, det första du måste göra är att se till att dina album är inställda att vara offentlig och inte privat.

Instruktioner

1 Logga in på kontot Photobucket och klicka på nedrullningsbara menyn bredvid "nuvarande album." Välj inställningen "Offentliga" på den här menyn.

2 Ge dina vänner länken till Photobucket hemsida och dela din photobucket användarnamn med dem. De kan ange ditt användarnamn och Visa ditt kompletta album från hemsidan.

3 Klicka på knappen "dela album" som kan hittas i någon av dina album-sidor om du vill att Photobucket att skicka en inbjudan att visa ditt album. Ange e-postadresser som du vill inbjudna.

4 Direkt länk "html" koden för bilder om du vill dela dem genom att lägga dem på en annan webbsida eller i ett e-post. Här hittar du "html" koder som finns bredvid varje bild i ditt album.

5 Posta din Photobucket bilder på forum för att dela med vänner med "img"-kod som finns även bredvid varje bild.

Tips & varningar

  • Om du vill dela Photobucket bilder som du har lämnat in i sub album måste du ange var och en av de sub-album till "Allmänheten" också.