Yshopnoosa.com

Ta bort Komplettera automatiskt i Outlook 2007

Ta bort Komplettera automatiskt i Outlook 2007

Outlook har många extra, bekväma funktioner utöver bara e-förvaltning, inklusive stavningskontroll, kategori alternativ och komplettera automatiskt. Outlooks komplettera automatiskt sparar namn och e-postadresser som du använder när du skickar e-postmeddelanden i Outlook. Detta är ofta mycket bekvämt, men så småningom kanske du vill ta bort dessa, särskilt om du skriver i en felaktig e-postadress och måste ta itu med Outlook hela tiden vilket tyder på att alternativet. Du tar bort varje AutoComplete post om du vill, eller du kan ta bort enskilda poster.

Instruktioner

Ta bort alla komplettera automatiskt-poster

1 Stäng Outlook om det är öppet.

2 Navigera till att komplettera automatiskt-poster lagras. Du kan hitta denna plats genom att klicka på Start och markera "Datorn" och sedan ange denna plats i filens plats överst i fönstret: "% USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook".

3 Slå på det alternativet att visa filnamnstillägg. Du hittar det här alternativet genom att klicka på "Verktyg"-menyn överst i fönstret och välja "Alternativ" och sedan klicka på fliken "Visa" Klicka i rutan bredvid "Dölj filnamnstillägg för kända filtyper" att ta bort markeringen och klicka sedan på "OK".

4 Ta bort filen "Outlook.NK2". Se till att du tar bort filen i "NK2," det finns andra filer med namnet "Outlook", och du bör lämna dem ifred.

Ta bort specifika AutoComplete intrade

5 Välj avsnittet "Mail" i vänstra navigeringsfönstret öppna Outlook om det inte redan är öppen.

6 Öppna en ny e-post genom att klicka på knappen "Ny" överst på skärmen precis nedanför listan över menyalternativ.

7 Börja skriva den e-postadress du vill ta bort från komplettera automatiskt. Du bör se email adress displayen nedanför textraden du skriver.

8 Tryck på nedpilen för att markera den post du vill ta bort och tryck sedan på "Delete"-tangenten på tangentbordet. Detta tar bort posten från komplettera automatiskt.

Tips & varningar

  • Du kan inaktivera Autoavsluta om du vill. Du hittar detta alternativ genom att klicka på "Verktyg" och sedan "Alternativ", sedan "e-alternativ... "-knappen. Därifrån klickar du på den "Avancerade e-alternativ... "knappen och sedan på alternativet märkt"Tyder namn när du fyller i till, kopia och Hemlig kopia."