Yshopnoosa.com

Visa blockerade kontakter på YouTube

Du kan visa alla blockerade YouTube kontakter genom att öppna en lista i adressboken. Från den här listan kan du också tillåter användare att återställa deras förmåga att kommentera dina inlägg och överensstämmer med dig via privat meddelande. Eftersom du måste först lägga till en användare i din adressbok för att blockera dem, alla blockerade användare är dina kontakter, och de listas i listan blockerade användare i adressboken.

Instruktioner

1 Öppna YouTube och logga in med ditt Google kontoautentiseringsuppgifter.

2 Klicka på listrutan bredvid ditt användarnamn i det övre högra hörnet av den övre navigeringsfältet. Ditt konto-menyn öppnas.

3 Klicka på alternativet "Inkorgen" i menyn konto.

4 Klicka på "Adressbok" alternativet i den vänstra navigeringspanelen att öppna din adressbok i fönstret i mitten.

5 Klicka på alternativet "Blockerade användare". Blockerade användare lista visar och varje kontakt posten innehåller en kryssruta och en drop-down pilen.

6 Markera kryssrutan om du vill avmarkera användaren. Klicka på den nedrullningsbara pilen för att Visa menyn och klicka sedan på "Ta bort blockering" om du vill avblockera en kontakt.