Yshopnoosa.com

Hur du visar en privat Photobucket redovisa

Photobucket är en online foto delar webbplats där du kan ladda upp dina bilder, skapa album och skicka länkar till vänner och familj så de kan se dina bilder. Dock om någon är att dela hennes Photobucket med du och hon har valt att göra sitt konto privat av olika skäl, måste du använda ett lösenord för att Visa hennes Photobucket konto.

Instruktioner

1 Be personen vars Photobucket du försöker Visa för lösenordet. Du kommer inte att kunna komma åt albumet om du inte vet vad lösenordet är. Om han har sänt dig en länk, prova att kontakta honom för att se om han skulle kunna uppge lösenordet.

2 Gå till länken han har skickat till dig i din webbläsare. Länken består oftast av Photobucket adress, med namnet på albumet som är lösenordsskyddat i slutet. Efter att sidan laddas, vilja den säga "Logga in till ett privat Photobucket.com Album" på toppen av din webbläsare.

3 Lokalisera området i mitten av skärmen, "Logik till Photobucket." I rutan bredvid "Lösenord", skriver in lösenordet och klicka på "Se deras Album". Om du har angett rätt lösenord, får du nu tillgång till Visa bilder.

Tips & varningar

  • Bokmärk sidan du har fått för snabb och enkel åtkomst om du vill visa den igen. Normalt kan du klicka på "Bokmärke" i menyraden på din webbläsare och klicka på "Bokmärke denna sida." Så du behöver inte komma ihåg länken eller be den personen igen. Ett bra sätt att komma ihåg lösenordet är att hålla det sparas i ett dokument någonstans på datorn.
  • Försök aldrig att komma åt någons album utan tillstånd. Du kommer inte att få några tips eftersom detta är någon annans konto och hon har gjort det privat av en anledning.