Yshopnoosa.com

Rensa alla Internet-aktivitet på avstängning

Rensa alla Internet-aktivitet på avstängning

Internet historia är ett register över var du har varit online och vilka webbplatser du har besökt. Vanligtvis vill du hålla historien eftersom det hjälper dig att komma ihåg vilka webbplatser du vill besöka i framtiden. Men kan om du är privatperson, eller om du använder en delad dator, du ställa in din historia så det inte spara. Du kan göra detta så att Internethistorik raderas när du stänger webbläsaren eller när du stänger av datorn.

Instruktioner

1 Leta upp din Internet-alternativ för den webbläsare du använder. Det finns massor av olika webbläsare. De flesta har en meny eller en drop down menyn kan du se när du har en webbsida öppen. Klicka på menyn och hitta "Alternativ" eller "Historia".

2 Titta igenom alternativen historia. Varje webbläsare har olika alternativ, men de har alla en ruta för att markera eller avmarkera som säger "Spara Internet historia" eller "Ta bort historia." Läs igenom alternativen och markera eller avmarkera kryssrutan för att inte spara historia. Vissa webbläsare kan ha mer specifika val, såsom "Spara historia i fem dagar" eller "Spara historia för en timme" eller "Spara inte historia." Göra säker du check oavsett alternativ din webbläsare ger dig för att inte spara historia. Sedan, när du stänger webbläsaren eller stänga av datorn, historien kommer inte att sparas.

3 Upprepa denna process för varje webbläsare du använder. Sedan dubbelkolla din huvudsakliga "Internet Options" rutan som finns i din kontrollpanel. Det bör finnas ett val för att spara historik här alternativ rutan också. Stänga av.