Yshopnoosa.com

Ta bort ett användarnamn från Internet Explorer

Ta bort ett användarnamn från Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer fyller automatiskt i information via funktionen Komplettera automatiskt. Detta sparar användarnamn, sökvillkor och även lösenord, om du tillåter det. När du är på en offentlig dator, eller om du bara vill hålla du personlig information privat, Stäng av funktionen Komplettera automatiskt och ta bort lagrade användarnamn från Internet Explorer. Internet Explorer 6, 7 och 8 har funktionen Komplettera automatiskt. Lyckligtvis, ta bort lagrade användarnamn och annan lagrad information är samma för varje webbläsare.

Instruktioner

Stänga av Autofyll

1 Öppna en Internet Explorer-webbläsarfönster.

2 Gå till "Verktyg" och välj "Internetalternativ".

3 Välj fliken "Innehåll".

4 Tryck på "Inställningar" under "Komplettera automatiskt".

5 Avmarkera rutorna bredvid någon information som du inte vill ska sparas, till exempel användarnamn, lösenord, former och webbadresser.

6 Tryck "OK" på sidan komplettera automatiskt och på sidan Internetalternativ att spara dina inställningar.

Ta bort användarnamn

7 Öppna en Internet Explorer-webbläsarfönster om man inte är redan öppen.

8 Gå till menyn "Verktyg" och välj "Internetalternativ".

9 Välj fliken "Allmänt".

Omväxlande, Välj fliken "Innehåll". På fliken Allmänt kan du ta bort alla historia, inklusive webbhistoriken, medan fliken innehåll bara tillåter dig att ta bort AutoComplete-historiken.

10 Tryck på "Ta bort" under avsnittet "Webbhistorik".

Om du använder fliken "Innehåll", välj "Inställningar" under "Komplettera automatiskt". I Internet Explorer 6, tryck på "Komplettera automatiskt".

11 Markera de objekt du vill ta bort eller tryck på "Radera alla".

Tryck på "Ta bort AutoComplete-historiken" eller avmarkera bara de objekt du vill om med hjälp av fliken innehåll borttagningsmetod.

Tips & varningar

  • Om du vill behålla din webbhistorik, ta bort AutoComplete användarnamn med fliken innehåll.
  • Aldrig lagra personlig information såsom användarnamn eller lösenord på en offentlig dator, även datorer. Om du kan ta steg för att hålla din information säker, kan andra inte. Alltid ta bort din webbhistorik och AutoComplete-historiken i slutet av din beter session.