Yshopnoosa.com

Min vänner-lista på Facebook är inte visar på min vägg

Min vänner-lista på Facebook är inte visar på min vägg

Listan över dina Facebook-vänner förekommer vanligen på vänster sida av din profil. Som ägare till din profil, du kan alltid se lista, men andra kanske inte om du ändrar dina sekretessinställningar. Om någon berättar att hon inte kan se din kompislista, är den mest troliga orsaken en begränsad integritet status. Vet att om du ändrar integriteten för din omfattande vänlista, det påverkar någon av listorna vän du manuellt skapa också.

Lade till sekretess

Dölja din vänlista är en extra nivå av säkerhet för ditt innehåll på den sociala nätverkssajten. Även om din vägg är gömd från syn, om en person kan se din kompislista, är hon kunna komma åt dina vänners profiler, som kan avslöja dina inlägg på vänners väggar. Du kan inte kontrollera integriteten hos dina inlägg på en väns väggen, så det bästa du kan göra är göra det svårare för människor att ta reda på vilka dina vänner är.

Avslöja listan till andra

Sekretessinställningarna vän lista byts enkelt om du vill dela det med fler människor. Gå till din personliga profilsida och klicka på knappen "Redigera profil" i det övre högra hörnet av skärmen. Klicka på länken "Vänner och familj"-fliken i den vänstra kolumnen på skärmen. Välj den blå pilen omedelbart till höger om listan "Featured vänner" att avslöja sekretessalternativ och avgöra vem som kan se din kompislista på din profil. Välj "Allmänheten" att göra listan tillgänglig för alla Facebook-användare.

Din syn

Även om du döljer din vänlista från andra användare, bör du alltid har full tillgång till din vänlista och se det på din profil. Om du inte ditt konto upplever en glitch och du bör kontakta Facebook om frågan. Besök länken "Help Center" via länken "Konto" högst upp på alla Facebook-skärmen och välj länken "Rapportera en bugg" precis under sökfältet.

Sekretess

Andra användare kan aldrig se dina sekretessinställningar. Om du väljer en "Anpassad" sekretess för din vänlista, bara dölja det från ett fåtal användare, kommer de inte vet att listan vän endast är osynliga för dem. På samma sätt offentliggöra din kompislista kommer att vara uppenbart för besökare som plötsligt kan se dina vänner, är en berättelse om åtgärden visas aldrig på din profil vägg varna andra användare till din förändring.