Yshopnoosa.com

Ta bort konto min LJ

Ta bort konto min LJ

LiveJournal är en online tidning tjänst som låter dig ladda upp din egen journalposter och dela dem med vänner och familj. LiveJournal kan du också delta i gemenskapens journaler centrerad kring olika ämnen och att kommentera andra journaler du stöter på. Även om du inte kan radera kontot LiveJournal--du kommer alltid att kunna logga in med ditt användarnamn och lösenord - du kan ta bort din journal, samt alla poster som du har gjort på gemenskapens journaler och alla kommentarer du någonsin skrivit på andra människors journalposter, effektivt eliminera din närvaro från platsen.

Instruktioner

1 Navigera till LiveJournal hemsida (se resurser), och logga in på ditt konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord i textrutorna på den övre högra delen av sidan.

2 Återgå till LiveJournal hemsida när du har loggat in på ditt konto genom att klicka på LiveJournal logotypen i den övre vänstra delen av sidan.

3 Klicka på länken märkt "Konto" till höger om ditt användarnamn som visas högst upp på hemsidan. Här kommer du till din kontosida inställningar.

4 Hitta raden märkt "Status" och välj den blå "Ta bort" knappen till höger om raden.

5 Välj hur mycket av din verksamhet som du vill ta bort. Som standard tar bort LiveJournal endast din dagbok. Om du även vill ta bort alla kommentarer har du gjort på andra människors tidskrifter, kryssa i rutan märkt "Ta bort mina kommentarer i andra tidskrifter och samhällen", och om du vill ta bort alla poster som du skrev i gemenskapen journaler, du kryssrutan "Ta bort alla gemenskapens poster jag har gjort."

6 Klicka på menyn till höger om texten "Status" och välj alternativet "Borttaget". Klicka på knappen "Skicka" för att ta bort din journal.

Tips & varningar

  • För att återställa din tidning inom 30 dagar efter utplånande den, logga in på ditt konto och gå tillbaka till ditt konto inställningssida. Hitta raden märkt "Status," Välj den blå "Undelete"-knappen på höger sida av ro, och följ anvisningarna för att återställa ditt konto.