Yshopnoosa.com

Kan jag dela ett foto från min dator på en Facebook-uppdatering?

Det är svårt att föreställa sig Facebook utan bilder. Bilder är verkligen bland det mest populära material som människor dela med vänner på plats. Facebook har gjort det enkelt för människor att dela sina foton och videoklipp med en another. Du har kontroll av inte bara vilka foton du dela, men hur du dela dem och med vem.

Grunderna

Facebook erbjuder flera sätt att dela foton. Om du vill dela en grupp av bilder tillsammans kan du skapa fotoalbum. Du kan skicka ett foto direkt till din vägg, någon annans väggen eller till en grupp som du är medlem i. Eller du kan bifoga en bild som en bilaga till ett meddelande via Facebook-meddelanden. Du kan ladda upp bilder från din dator eller mobiltelefon eller ta nya med en webbkamera.

Väggarna

Det snabbaste sättet att dela foton från din dator sker via menyn "Dela" på din Facebooksida hemsida och profil. Klicka på länken "Foto" och klicka "Ladda upp ett foto." Klicka på "Bläddra" och välj en bild att ladda upp. Du kan lägga till en kommentar i rutan eller klicka på knappen sekretess bredvid "Dela" att kontrollera vem som ser bilden. Du kan också gå till en väns profil och efter personens väggen, men du kommer inte ha någon kontroll över dess sekretessinställningar.

Meddelanden

Om du vill skicka ett foto från din dator till en annan Facebook-användare, klicka på "Meddelanden" på som lämnas av Facebook hemsidan eller din profilsida. Välj "Nytt meddelande", klicka på ikonen klipp i meddelandefönstret och välj en fil att skicka. Skriv din väns namn och klicka på "Skicka". Meddelanden som e-post och är lämpliga för privata delar. När du delar en bild med en vän så sätt, visas det inte på din vägg.

Grupper

Om du vill dela ett foto med en specifik Facebook grupp, klicka på namnet på gruppen på den vänstra delen av din hemsida. Klicka på "Foto" i menyn "Dela" och ladda upp ett foto som du skulle för en vägg inlägg. Om icke-medlemmar i gruppen kan se ditt inlägg eller inte skulle bero på sekretessinställningarna för den gruppen. Om en grupp är "öppen", kan alla se innehållet. En "stängd" grupp delar dess innehåll endast med medlemmar. En "hemlig" grupp döljer både innehåll och medlemmar från utomstående.

E-post

Facebook-användare kan skicka bilder till deras väggar via en personlig ladda upp e-postadress. Du kan få en personlig e-postadress via Facebook Mobile-sidan. När du skickar en bild från din dator eller mobiltelefon till din uppladdning adress, kommer att Facebook publicera bilden till din vägg. Ämnesrubriken till e-post kommer att bli en bildtext för bilden. Tänk på att bilder och statusar som skickas till din personliga e-postadress är synlig för alla som standard.