Yshopnoosa.com

Vad händer om jag inaktiverar min Facebook-konto?

Vad händer om jag inaktiverar min Facebook-konto?

De flesta Facebook-användare logga in regelbundet, uppdatera status, ladda upp bilder och kommentera vänners sidor. Om du upptäcker att du inte längre är en regelbunden användare, eller du kommer inte att komma åt ditt konto under en tid, har du alternativ för att behålla ditt konto. Inaktivering av konto kan du tillfälligt avstå från att använda ditt Facebook-konto med möjlighet att återvända och få åtkomst till din profil och innehållet. Konto avaktivering är en enkel process som lätt kan vändas. Det erbjuder Facebook-medlemmar möjlighet att lämna det sociala nätverket och återvända när de är färdiga.

Innehåll synlighet

Facebook konto avaktivering är en process som tar full effekt omedelbart efter begäran. Din medlemsprofil och alla tillhörande innehåll försvinner från Facebook direkt när ditt konto har inaktiverats. Foton, videor, statusuppdateringar, länkar och frågor du är Taggad i kommer inte längre att visa ditt namn. Andra Facebook-medlemmar längre har inte möjlighet att söka efter din profil, och ingen av ditt innehåll visas i sökresultat på Facebook.

Innehållslagring

Om du väljer Facebook konto avaktivering, sparas din profilinformation för framtida bruk. Om någon gång, du väljer för att återaktivera ditt Facebook-konto, allt innehåll, kommer information, bilder och vän visas att finnas i ditt konto. Dina sidor kommer att visas exakt på samma sätt som de gjorde innan du lämnade. Ditt innehåll och profil kommer att visas i sökresultaten och Facebook medlemmar kommer att ha möjlighet att hitta dig med hjälp av Facebook.

Inaktivering och borttagning

Konto avaktivering skiljer sig från konto strykningen på flera sätt. Nämligen är konton som tas bort permanent för alltid borta. Det finns inget alternativ att återställa profilinformation eller tillhörande innehåll. Om du väljer att återvända till Facebook i framtiden, kommer du att behöva skapa ett nytt konto, bygga en ny vänlista, skapa en ny profil och ladda upp nya bilder. Facebook medlemmar som planerar på att återvända till platsen bör välja konto avaktivering över kontot tas bort.

Flera avaktivering försök

Facebook-medlemmar som gör flera försök till konto avaktivering börjar att stöta på en 24-timmars väntan period mellan avaktiveringsbegäran och självförverkligande. Detta görs för att säkerställa att inaktiveringsprocessen inte används i stället för åtgärder som skulle vara bättre lämpad. Inaktivering av konto bör inte användas till att skydda sekretessen för ditt konto. Justera dina sekretessinställningar för att begränsa visningen av ditt innehåll. Om du har stängt ditt konto mer än en gång, måste du vänta 24 timmar för att logga in på ditt konto varje gång du återaktivera det.

Hur att avaktivera

Inaktivera ditt Facebook-konto genom att välja alternativet "Kontoinställningar" från rullgardinsmenyn under "Konto"-fliken i det övre högra hörnet på varje sida. Klicka på länken "Avaktivera" som visas längst ned på sidan som. Ange en orsak för inaktivering av konto, ange dina gamla inställningar och bekräfta din begäran på följande sida. Återaktivera ditt Facebook-konto genom att återvända till Facebook och logga in med din e-postadress och lösenord.