Yshopnoosa.com

Hur dela Facebook vägg inlägg med vänner

Facebook Sekretessinställningar för att du kan ge tillgång till din information i en mängd kombinationer. Viss information kan vara tillgängliga för att endast dina vänner, medan andra delar av din profil är synliga för alla med ett Facebook-konto. Som standard är alla på din vänlista kan se och lägga på din profil vägg. Om du ändra sekretessinställningarna att dölja din vägg inlägg från vänner, inställningen återställs lätt så att dina vänner åtkomst.

Instruktioner

1 Gå till "Konto"-länken högst upp på alla Facebook-sida och välj "Sekretessinställningar" från droppa-ned menyn.

2 Klicka på den blå "Anpassa inställningar" Länka om halvvägs ner på skärmen.

3 Klicka på ikonen grå bredvid "Post av mig," den första raden på skärmen, Välj en sekretessinställning "Bara vänner" eller bredare. Den enda gången inlägg att döljas från dina vänner är om den inställningen är "Endast för mig."

4 Rulla ned till avsnittet "Saker andra dela" och klicka på ikonen grå bredvid "Kan se väggen inlägg av vänner." Välj en sekretessinställning "Bara vänner" eller bredare. Om du vill att vänner ska tillåtas att göra nya inlägg, måste i rutan bredvid "Aktivera" på raden "Vänner kan lägga upp på min vägg" kontrolleras.