Yshopnoosa.com

Har du ett LinkedIn-konto att skicka ett meddelande?

Har du ett LinkedIn-konto att skicka ett meddelande?

LinkedIn användare måste ha ett konto för att skicka ett meddelande till en annan användare. På detta nätverk webbplats för proffs, kan användare skapa konton och ansluta till andra användare, skriva och ta emot rekommendationer och ladda upp information om deras erfarenheter och aktuella projekt. När du har registrerat, kan du skicka meddelanden till personer och grupper.

Om

LinkedIn meddelanden är ett effektivt sätt att kommunicera med andra LinkedIn medlemmar i privata. Bara du och mottagaren/s kan se meddelandet så att det kan vara ett användbart sätt att utbyta arbetstillfällen eller information som inte är lämplig för offentlig visning. Du måste registrera dig och vara inloggad på ditt konto för att skicka ett meddelande. När du har ett konto, kan du också skicka meddelanden till hela grupper. LinkedIn meddelandesystemet fungerar som e-post eftersom det tillåter dig att lagra meddelanden i din inkorg och skickade meddelanden.

Registrera

För att registrera med LinkedIn, behöver du en giltig e-postadress. Gå till linkedin.com och klicka på "Gå med i LinkedIn idag." När du uppmanas ange e-postadress och lösenord du vill använda för ditt konto. Klicka på "Spela nu" för att registrera dina uppgifter med webbplatsen. LinkedIn skickar du ett mail som innehåller en länk som du måste aktivera innan du kan använda ditt konto. Webbplatsen kan också uppmanas du att slutföra steg ytterligare registrering, till exempel ladda upp ett foto och fylla i din sysselsättning historia.

Skicka meddelanden

Om du vill skicka ett meddelande till en LinkedIn-kontakt, kan du antingen gå till "Mina anslutningar" eller skicka det från din inkorg. Om du vill skicka ett meddelande från Inkorgen, använder du funktionen "Skriv" och välj sedan kontakten från adressboken. Alternativt kan du hitta den person du vill meddelande under "Mina anslutningar," Klicka på hans profil och klicka sedan på "Skicka meddelande". Om du vill att meddelandet någon du inte är ansluten till, måste du vara del av OpenLink-nätverket, som endast är tillgänglig till premium kontoinnehavare.

Meddelandestatus

Inkorgen LinkedIn kan du hålla reda på vilka meddelanden som har lästs, som har blivit besvarade och som har misslyckats med att komma fram. Om meddelandet visas som "Väntande", är det fortfarande olästa. Denna status kan ändras till "Expired" om mottagaren inte läst meddelandet inom sju dagar. Meddelandet blir dock fortfarande tillgängliga för dem att visa nästa gång de kontrollera sin inkorg. Om meddelandet visas som "Ersatt", skickas mottagaren ett meddelande daterat efter meddelandet du visar. För att svara på meddelanden med "Ersatt" status, att hitta det senaste meddelandet i tråden och klicka sedan på "Svara."