Yshopnoosa.com

Hur man lägger till en kontakt i listan vänner på Flickr

Kontakter på Flickr gör det mycket lättare att hantera ditt konto och dela den med de människor som du älskar. Du kan lägga till kontakter till ditt Flickr-konto när som helst att hålla den aktuell och låta nya vänner tillgång bilder som du har markerat som privat.

Instruktioner

Logga in på ditt konto med ditt Yahoo!-ID

1 Ange Flickrs hemsida och klicka på "Sign In" länka (se resurserna nedan).

2 Ange ditt Yahoo!-ID och lösenord i fälten anges.

3 Klicka på knappen "Logga In" att komma in på ditt konto.

Göra ditt Yahoo!-ID för ditt Flickr-konto

4 Navigera till Flickr hemsida och klicka på knappen "Sign Up".

5 Klicka på länken "Registrera dig" på nästa sida.

6 Fyll i dina uppgifter på Yahoo! s registreringssida att påbörja registreringsprocessen.

7 Läs användarvillkoren och klicka på rutan som visar var du har läst villkoren och håller med dem.

8 Klicka på knappen "Jag godkänner" att komma igång med Yahoo!

Lägga till en kontakt i ditt konto

9 Klicka på länken "Kontakter" och klicka på fliken "Bjud in dina vänner".

10 Ange din väns e-postadress och namn i listan över fält som har angetts.

11 Klicka på om varje ny kontakt som är en vän eller familj i listan eller inte.

12 Lägg till ditt namn i fältet "Ditt namn".

13 Anpassa ditt meddelande i fältet för dina vänner och tryck sedan på "Skicka".

Sök efter kontakter

14 Klicka på "Kontakter" listan och klicka på fliken "Personsök" från den nedrullningsbara listrutan.

15 Välja att söka efter "Intresse" eller "Namn eller e-postadress" i alternativknapparna.

16 Ange nyckelord i fältet att vägleda din kontakt Sök.

17 Klicka på knappen "Sök" att söka efter kontakter och vänner.

18 Klicka på "Pensionat passerar" att bjuda in människor att visa ditt Flickr-konto.

Tips & varningar

  • Lägga till ditt namn i din profil innan du skickar inbjudningar till kontakter. De kommer att kunna berätta vem det är från mycket bättre än om du bara har din förbrukaren namn anges.
  • Var försiktig när du laddar upp privata fotografier. Ingenting är 100 procent säker online, och i en säkerhetsöverträdelse, din information skulle kunna äventyras.