Yshopnoosa.com

Hur man kan blockera personer från tagga dig på Facebook

Facebooks märka funktionen verkligen lägger till en extra sociala aspekt till foton, men du kanske inte vill alla dina vänner för att kunna visa bilder som du inte har lagt upp dig själv. Tyvärr, du kan inte blockera personer helt från tagga dig på Facebook. Du kan dock ändra sekretessinställningarna så att endast du kan visa märkta foton av dig själv. Du kan också ta bort märkord från dig själv i bilder, där fall personen inte kan tagga dig i igen i samma foto.

Instruktioner

1 Gå till Facebook.com och logga in på ditt konto.

2 Klicka på "Konto"-länken i det övre högra hörnet av din hemsida och välj "Sekretessinställningar" från droppa-ned menyn.

3 Klicka på länken "Anpassad" i den vänstra kolumnen i fönstret "Sekretessinställningar" och klicka sedan på länken "Anpassa inställningar".

4 Scrolla ner till rubriken "Saker andra dela". Klicka på knappen "Redigera inställningar" "Videor och foton du är Taggad i."

5 Klicka på fliken med dina nuvarande inställningar och klicka sedan på "Custom redigera" från droppa-ned menyn. Klicka på fliken bredvid "Dessa människor" under rubriken "Gör det synligt att".

6 Välj "Bara jag" och klicka på "Spara inställningar" knappen för att spara dina ändringar. Du kommer nu att den enda person som kan se märkta foton av dig själv.

Tips & varningar

  • Om du vill ta bort märkord från dig själv i en bild, navigera till fotot och klickar sedan på länken "Ta bort tagg" under.