Yshopnoosa.com

Hur man gör en uppdatering till din Facebook-profil och inte varna dina vänner

Hur man gör en uppdatering till din Facebook-profil och inte varna dina vänner

Sociala nätverkssajter som Facebook erbjuder ett bekvämt sätt att dela information med vänner direkt. Detta i sig innebär att den andra något, alla vet om det. Beroende på din personliga omständigheter, kanske detta inte alltid är önskvärt. Ändra dina Facebook Sekretessinställningar så att vänner inte ser nya statusuppdateringar att skydda din integritet.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. Klicka på "Konto"-fliken i det övre högra hörnet av skärmen och välj "Sekretessinställningar".

2 Klicka på alternativet "Anpassad" på sidan "Välj dina sekretessinställningar" som visas. Klicka på "Anpassa inställningar."

3 Välj "Anpassa" i listrutan till höger om "Inlägg av mig." Välj "Bara jag" nedrullningsbara rutan som visas. Alla statusuppdateringar och bilder du bokför syns inte till vänner. Ytterligare alternativ finns med under "Inlägg av mig" kan du begränsa andra typer av information på ett liknande sätt. Nyheter om profilinformation uppdaterar inklusive förändringar i religion och politiska åsikter eller ändringar till din bio kontrolleras i det här avsnittet. Du kan använda en inställning för positionsskydd förändring på andra aspekter av din profil som din födelsedag, inlägg vänner skriver på din vägg och taggade foton. Rulla sidan "Anpassa inställningar" för att se vad du kan ändra.