Yshopnoosa.com

Ta bort resultat av Bing

När sökmotorn Bing tar upp oönskade resultat, till exempel en föråldrad webbsida som togs bort, försök komma åt Bings innehåll borttagning sida som anges i resurser. Detta ifyllbara formulär kan du begära en borttagning på en sida eller en föråldrad cache som visas i den första kolumnen i sökresultaten. Att lämna in URL-adressen och föråldrade texten för det cachelagrade innehållet hjälper Bing effektivisera din lista över källor på Internet.

Instruktioner

1 Tryck på "Ctrl-C" kopiera oönskade URL-länk i Bing resultat.

2 Navigera till Bings innehåll borttagning sida och logga i din Microsoft Account att visa innehåll avlägsnande form (se länken i resurser.)

3 Tryck på "Ctrl-V" att klistra in URL-länken i fältet innehåll URL.

4 Klicka på "borttagning" rutan för att öppna den nedrullningsbara listan och välj "Ta bort sida" eller "Ta bort föråldrade Cache". Om du väljer "Ta bort föråldrade Cache", visar fältet cachelagrad sidtext. Kopiera texten från den cachade sidan och klistra in den i rutan "Cachad sida Text".

5 Klicka på "Skicka". Avsnittet inlämning tidigare kommer att sammanställa en datatabell med dina godkända önskemål.

Tips & varningar

  • Rensa din sökhistorik, klicka på ikonen "Bing" i den övre vänstern delen av sidan med sökresultat för att öppna sidan Bing. Klicka på "Sökhistorik" för att öppna sidan med en rutnätsvy över resultaten. Klicka på "Rensa alla" och välj sedan "Ja, rensa alla sökandehistoria" att bekräfta. Din historia sida kommer att säga "Du har rensat alla din sökhistorik."
  • Om du vill justera inställningarna för Bing, klicka på ikonen "Bing" i det övre vänstra hörnet av sidan med sökresultat att öppna sidan Bing och klicka på "Sökhistorik" för att öppna din historia sida. Klicka på "Inställningar" i sidofältet att öppna fönstret inställningar med fyra flikar: "Allmän", "Web", "Nyheter" och "Över hela världen." Till exempel, klicka på fliken "Allmänt", Välj nivå av filtrering för avsnittet SafeSearch och ange din stad och stat under plats. Kom ihåg att klicka på "Spara" eller "Använd standardinställningar."