Yshopnoosa.com

Hur till manuellt vända bort System Restaurera med Vista Home

Hur till manuellt vända bort System Restaurera med Vista Home

Systemåterställning är aktiverad som standard när Windows Vista är installerat. Programmet tillåter en användare att återställa en tidigare version av Systeminställningar när ett systemskifte eller mjukvaran installationen skapar ett problem. Denna funktion kan vara onödigt när man täta systemet säkerhetskopior. Att inaktivera Systemåterställning kommer också frigöra utrymme på hårddisken.

Instruktioner

1 Klicka på "Start"-knappen.

2 Klicka på "Kontrollpanelen" markeringen när Huvudmenyn öppnas.

3 Klicka på "System och underhåll" i fönstret "Kontrollpanelen".

4 Klicka på ikonen "System" i fönstret "System och underhåll".

5 Klicka på "System protection" i den vänstra kolumnen i fönstret "System".

6 Klicka på fliken "System Protection" i fönstret "Systemegenskaper".

7 Klicka på markeringen i rutan bredvid enheten som du vill inaktivera Systemåterställning. Att klicka på bockmarkeringen kommer avmarkerar du rutan och ta bort de befintliga restaurera punkt filerna. Att göra urvalet kommer att ta upp ett popup-fönster som ber dig om du är säker på att du vill inaktivera Systemåterställning. Klicka på "Vända systemet återställa bort" och stäng de återstående system windows.

Tips & varningar

  • Du kan uppmanas att fortsätta när du öppnar fönstret "System". Vista förbrukaren redovisa kontroll (UAC) kräver indata från användaren innan du tillåter ändringar av systeminställningarna. Klicka på "Fortsätt" för att återuppta om detta fönster visas.
  • Dessa instruktioner gäller alla versioner av Windows Vista.
  • Systemåterställning kan slås på och av för varje enhet individuellt.