Yshopnoosa.com

Hur man säkerhetskopiera länkar i Chrome

Bookmarking en besökta webbplats är vanligt för de flesta användare av Google Chrome webbläsare. Lätt att komma åt favoritlänkar med några musklick är bekvämt och det sparar tid. Efter månader eller år att spara länkar, är det viktigt att förstå hur man säkerhetskopiera dessa bokmärkta Länkar för förvaring eller för överföring till en annan dator.

Instruktioner

Exportera bokmärken

1 Öppna webbläsaren Google Chrome och hitta Verktyg-menyn. Detta är en skiftnyckelikonen i det övre högra hörnet av webbläsaren. Klicka på skiftnyckeln och en nedrullningsbar meny visas. Välj 'Bookmark manager' från menyn. En ny flik öppnas automatiskt.

2 Klicka på fliken "Bookmark manager" att få fönstret flikar i vyn. Klicka på ordet "Ordna" översta till vänster av webbläsarfönstret. En nedrullningsbar meny visas. Välj "Exportera bokmärken". Ett nedladdningsfönster kommer automatiskt att öppnas.

3 Välj den plats där filen som innehåller bokmärken sparas. Denna sparade fil kan importeras i alla Google Chrome webbläsare genom att klicka på skiftnyckeln, då "Bookmark manager," "Organisera" och "Importera bokmärken".

Sync till ett Google-konto

4 Öppna webbläsaren Google Chrome och hitta Verktyg-menyn. Från den nedrullningsbara menyn, välj "Alternativ". En ny flik öppnas automatiskt.

5 Klicka på fliken "Alternativ" att få fönstret flikar i vyn. Klicka på orden "Personliga saker" till vänster av webbläsarfönstret.

6 Klicka på knappen som säger "Ställa upp Sync" längst upp i webbläsarfönstret. Ange den e-postadress och lösenord för ett befintligt Google-konto och klicka på "Logga In".

7 Välj alternativet att synka allt eller välj "Anpassa" och väljer att bara synkronisera bokmärken.

8 Åt de sparade bokmärkena på en annan dator genom att ladda ner Google Chrome och synkronisering Chrome på datorn med samma Google-konto.

Tips & varningar

  • Du kan sluta synkronisera Chrome från ett Google-konto genom att gå till skiftnyckel, sedan "Alternativ", "Personliga saker" och "Stop".
  • Synkronisera inte personliga Google konton på allmänt begagnade datorer att förhindra obehörig åtkomst. Detta gäller särskilt om lösenord synkroniseras.