Yshopnoosa.com

Vad händer när du ignorerar något på Tumblr?

Kanske har du varit bombarderad med oönskade skräppostmeddelanden och kommentarer på din Tumblr blogg, eller snubblat på stötande innehåll samtidigt söka efter Bloggar att följa. Hur som helst, det läggs åtgärder du kan vidta för att förbättra sekretesskydd för ditt konto. Med knappen "Ignorera" kan du bortse från Tumblr användare, Bloggar, meddelanden och andra typer av innehåll, allt utan krångligheter av att behöva säga (eller skicka) det. Tumblr "Ignorera" knappen kan du skydda dig mot oönskade människor, interaktion och bilder med ett klick.

Om ignorerar

När du ignorerar någon på Tumblr, dina inlägg visas inte längre i hans dashboard och hans visas inte i din. Han kommer också att vara frånvarande från ditt dashboard meddelanden och inlägg anteckningar. Du får inte framtida meddelanden från honom. Medan officiella anmälan inte skickas Tumblr på ignorera någon, kan denna brist på synlighet och interaktion aktiverar en ignorerad användare att dra slutsatsen att han i själva verket har ignorerats.

Anonyma meddelanden

Liknar ignorera medlemmar och Bloggar, när du ignorerar anonyma meddelanden, avsändarna är inte anmälts av Tumblr. Underlåtenhet att svara kan dock erbjuda bevis på din ignorera dem. Varje meddelande som innehåller en "ignorera" knappen som, när klick, förhindrar att avsändaren skickar meddelanden till mottagare. Både avsändarens Tumblr konto och IP-adressen blockeras permanent från framtida meddelanden kommunikation med mottagaren. Om du vill spara ett steg, kan du eliminera oönskade meddelanden helt genom att justera enskilda blogginställningar. Klicka på ikonen som redskap på toppen av din Tumblr dashboard och väljer du den blogg du vill hantera. Använd inställningarna på bloggens huvudsida inaktivera flikarna "Fråga" och "Bidrag", hindrar människor från att skicka anonyma meddelanden. Detta kommer att eliminera behovet av att ta det extra steget att ignorera.

Hur att ignorera

Logga in på din Tumblr konto och klicka på knappen "Ignorerade användare" längst ner på sidan "Konto". Ange Webbadressen eller användarnamnet för Tumblelog du vill ignorera på sidan som visas. Klicka på knappen "Ignorera" och bloggen kommer att visas i listan ignoreras användare tillsammans med en "sluta ignorera" knappen som vänder om när du klickar på ignorera begäran.

Ytterligare överväganden

Din primära blogg är offentliga och kan inte vara lösenordsskyddade. Du kan inte begränsa människor besöker och visa sidorna i din primära blogg eller dess RSS-flöde. För ökad integritet, vilket innebär mindre innehåll att ignorera, kan du privatisera enskilda inlägg genom att klicka på alternativet "Privat" i "Publicera nu" menyn på post skapas eller när du redigerar en post. Du kan också skapa en lösenordsskyddad blogg med förbättrad Sekretessalternativ. Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet av instrumentpanelen betecknas med cirkeln som innehåller en triangel. Välj alternativet "Skapa en ny blogg" och klicka på alternativet "Lösenordsskydda denna blogg" på sidan, anger relevanta blogg data och klicka på knappen "Skapa privata blogg" att lämna in.