Yshopnoosa.com

Hur till aktivera ned och ta bort ett Facebook-konto permanent

Hur till aktivera ned och ta bort ett Facebook-konto permanent

Facebooks sociala nätverk är stort, och många av Facebooks medlemmar använder sina konton dagligen. Enligt Facebooks webbplats, webbplatsen har över 500 miljoner aktiva användare och nästan 250 miljoner av dessa användare logga in minst en gång på en viss dag. Medan många Facebook användare vanligtvis logga in och använda sociala nätverk plattform, finns det också människor som finner tjänsten värdelös eller irriterande. Även om du gillar Facebook, kan fortfarande du inaktivera ett konto med syfte att starta färskt på en ny Facebook-profil. Oavsett anledningen till ditt konto tas bort, måste du följa särskilda stegen för att permanent ta bort ditt konto.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto.

2 Besök sidan "Radera konto" på Facebook webbplats (länk i resurser). Du kan bara besöka denna sida efter att du loggar in, och den är inte tillgänglig från alla alternativ inom dina profilinställningar. Om du "avaktivera" ditt konto från inom dina inställningar, kontot inaktiveras men finns kvar i systemet. Det enda sättet att ta bort varje del av din profil är genom sidan "Ta bort konto"

3 Klicka på "Skicka" för att bekräfta att du vill ta bort ditt konto. Du kommer automatiskt att loggas och ditt konto är planerad för borttagning. Konton tas inte bort förrän några timmar efter att du klickat på "Skicka". Syftet är att skydda ditt konto om du tar bort det av misstag.

4 Kontrollera din e-post. När kontot raderas permanent och renade från systemet, skickar Facebook ett meddelande till den e-postadress som är associerad med kontot. Detta är sist meddelande får du relaterade till detta konto och ett konto raderas helt.

Tips & varningar

  • Om du loggar in på ditt konto innan Facebook har avslutat strykningen, aktiveras ditt konto.