Yshopnoosa.com

Vad händer när ägaren tar bort sitt konto på en ny Facebook-grupp?

Vad händer när ägaren tar bort sitt konto på en ny Facebook-grupp?

Facebook-grupper har två nivåer av ledarskap: ägande och admins. Ägare av gruppen kan göra andra människor admins, och alla av dem kan redigera gruppens innehåll. Dock administratörerna kan inte ta bort ägare. När någon gör en ny Facebook-grupp, och sedan lämnar gruppen eller tar bort sitt konto, avgör en serie steg den nya ägaren.

Inga medlemmar

Om gruppen har inga medlemmar, tas gruppen bort. Åtminstone, är det vad som är tänkt för att hända. Ibland genom ett fel på sidan kommer att finnas kvar, även om ingen ägare finns det ingen att ställa admins. Om gruppen har angetts till privat eller om du måste ha behörighet att ansluta sig till, kommer ingen att kunna gå med på alla.

Medlemmar, ingen Admin

Om det finns medlemmar men inga admins, när ägaren lämnar medlemmarna ges chansen att bli en admin. Du vill gå till sidan och klicka på "Bli admin" Den första person som blir en admin förutsätter även att samma rättigheter som den tidigare ägaren av gruppen.

Medlemmar med Admins

När grundaren lämnar, har återstående admins möjlighet att ta över ägandet av gruppen. Igen, går du till gruppen för att acceptera inställningen. När du har gjort detta, när du lämnar gruppen, erbjuds den chansen eventuella återstående admins.

Vad ägande innebär

Att vara ägare till en ny Facebook-grupp är i grunden samma som en admin, förutom att ingen kan ta bort dig från gruppen utom dig själv. När du anger nya medlemmar som admins, se till att de förstår syftet med gruppen och att de ansvariga med nytt innehåll.