Yshopnoosa.com

Vad betyder det menar när din Facebook har varit funktionshindrade?

Vad betyder det menar när din Facebook har varit funktionshindrade?

Facebook kan inaktivera ditt konto av flera skäl; några är att skydda dig, och vissa är att skydda andra från dig. Facebook stater under filosofi på deras säkerhet Centrerat, "Granska rapporter av kränkande innehåll, vi ta bort något som strider mot Facebook termer eller gemenskapens normer." Publicera olämpligt innehåll, trakassera andra medlemmar och går mot säkerhetsreglerna är alla orsaker för att få ditt konto tillfälligt hindrats. Det är viktigt att känna till reglerna och ansvar Facebook-användare måste samtycka till att följa. Om du finns i strid med dem, sedan inaktiveras ditt konto permanent.

Olämpligt innehåll

Facebook har strikta regler när det gäller att lägga olämpligt innehåll på webbplatsen. Enligt Facebooks redogörelse för rättigheter och skyldigheter, "Utstationering något obscent, pornografiskt eller sexuellt explicita bilder, samt några bilder som skildrar grafiskt våld har ditt konto inaktiveras." För att begå handlingar som dessa, kan ditt konto inaktiveras omedelbart.

Trakasserier

Användare som trakasserar andra Facebook-medlemmar riskerar att inaktiveras. Upprepade gånger utgör skicka meddelanden till en användare eller publicera pinsamt och eller stötande material till en användares profil alla trakasserier. I Facebooks säkerhet Centrerat, företaget säger, "vi integritet på största allvar. Vi arbetar med brottsbekämpning där så är lämpligt och i den utsträckning som krävs enligt lag för att garantera säkerheten för de människor som använder Facebook." Facebook strävar efter att stoppa dessa situationer innan de eskalerar genom att ge användarna möjlighet att rapportera kränkande innehåll när det händer.

Säkerhetsskäl

Facebook uppmanar alla användare att betänkandet möjligt brott av phishing eller hacking bedrägerier på webbplatsen. Om en vän till er flaggar ett inlägg som en möjlig bluff eller någon ser ut som du på webbplatsen, kan Facebook välja att tillfälligt inaktivera ditt konto för ditt eget skydd medan det undersöker situationen.

Återställa Facebook-konto

För att återaktivera ditt Facebook-konto, måste du slutföra några steg. När du loggar in på ditt konto, kommer att Facebook skicka en re-aktiveringslänk till email du registrerade dig med. Gå till din e-postadress och klicka på länken. Sedan måste du ange en ny e-postadress för att få tillgång till ditt konto. Om du tror att ditt konto inaktiverades av misstag eller på grund av ett missförstånd, kan du rapportera problemet till Facebook Hjälpcenter för att försöka få denna process vändas.