Yshopnoosa.com

Ta bort en MySpace-konto

Ett socialt nätverk fenomen har ändrats landskap av Internetanvändning i de senaste två åren. En av de främsta kandidaterna i denna revolution är MySpace plats, där människor kan skapa en profil och lägga till vänner som också använder webbplatsen. Även om det är fortfarande ett populärt sätt att nätverk med vänner både gamla och nya, har vissa människor gått över till andra webbplatser som Facebook och de hittade inget behov av att behålla deras MySpace-konto. Det är lätt att ta bort en MySpace-konto, men innan du gör, du bör informera dina vänner så de kommer inte att bli förvånad när de märker att du har gått saknas online.

Instruktioner

1 Logga in med ditt användarnamn (e-postadress) och lösenord. Du kommer sedan att komma till hemsidan där du kan se om du har nya meddelanden, vänförfrågningar och vän statusuppdateringar.

2 Klicka på länken "Mitt konto" i övre högra hörnet av sidan. Detta bör vara ganska lätt att hitta eftersom det är nära till knappen "Logga ut" och har en vit teckenfärg mot blå bakgrund.

3 Klicka på fliken konto i vänstra hörn. Detta är den andra fliken från vänster, strax efter fliken Kontaktinfo. Genom att klicka på "Konto"-fliken, visas ett konto avbokning område längst ner på sidan. Detta konto avbokning område är fet i färg så du inte kommer kunna missa det. Du bör hitta en länk att avsluta ditt konto.

4 Klicka på länken för att avsluta kontot. Det här är en länk som du måste klicka på för att hänvisa dig till sidan där du kan ta bort ditt konto. Att klicka på denna länk kommer inte att avsluta ditt konto ännu. Du måste följa instruktionerna i de kommande sidorna som länken kommer att hänvisa dig till.

5 Bekräfta annulleringen konto genom att klicka på "Avsluta mitt konto". Du får ett mail för ytterligare anvisningar om hur du bekräfta annulleringen. Vanligtvis finns det en länk som du måste klicka på för att slutföra processen och har ditt konto bort helt.