Yshopnoosa.com

Hur du använder en blixt driva på min dator

En av de äldsta och enklaste sätt att lagra data från en dator var med hjälp av en diskett. Med behovet av mer utrymme och en mindre storlek, har flash-enheten blivit ledande inom fillagring. Denna metod för lagring av data kan vila i din ficka eller Anslut till en nyckelkedja. Är lätt att använda dem, och efter att ha spelat med din, du kommer att kunna överföra och lagra filer med bara några klick.

Instruktioner

1 Sätt in flash-enheten i en USB-enhet på datorn. Nyare datorer har USB-enheter direkt i fronten, men om det är en äldre dator då enheten plats ligger i ryggen.

2 Vänta tills datorn att bearbeta och installera USB-enheten till datorn. Detta bör ta bara några ögonblick, och de flesta datorer kommer att läsa enheten direkt.

3 Formatera enheten, om den är ny. Detta ser till att enheten är klar från alla onödiga filer och att det fungerar korrekt med en dator. Öppna fönstret "Min dator" och leta reda på enheten. Högerklicka på flash-enheten och välj det alternativ som säger "Format." Under denna formatering, kan du ge din blixt driva ett nytt namn också genom att skriva det i den första rutan.

4 Dubbelklicka på enheten för att öppna dess grundmenyn. Efter formatering, ska detta område vara tom. Du kan kopiera och klistra in filer till här genom att använda Kopiera genväg för "CTRL + C" och klistra in genväg för "CTRL + V". Ett enklare sätt att lägga till filer är att helt enkelt dra dem där. En överföring indikator visar hur mycket av filen har konverterats och filerna visas på enheten när processen har slutförts.

5 Högerklicka på flash-enheten i fönstret "Min dator" och klicka på knappen "Egenskaper". Detta anger hur mycket utrymme som finns och ger dig tillgång till information om storleken på enheten.

6 Ta bort flash-enheten och Anslut den till en annan dator för att se till att filerna finns kvar. Överföring borde ha slutförts och alla filer fortfarande finns på flash-enheten.

Tips & varningar

  • Ta aldrig bort flash-enheten i en överföring eller alla filer kan gå förlorade.