Yshopnoosa.com

Hur du styr vad som visas på din Facebook-logg

Genom att kontrollera vad som visas på din Facebook vägg, kan du hjälpa till att bevara din integritet. Som standard är inlägg från vänner och andra aktiviteter som normalt lägga upp på din vägg synliga för alla som besöker din profil. Om du vill begränsa vilken information delas på din vägg, kan du justera dina sekretessinställningar. Informationen filtreras automatiskt baserat på dina preferenser och visas baserat på vad du gör.

Instruktioner

1 Tillgång Facebook.com och logga in på ditt konto med din e-postadress och lösenord.

2 Klicka på "Konto" i den övre vänstra menyn och välj "Sekretessinställningar".

3 Klicka på "Anpassa inställningar" i delning på Facebook avsnitt.

4 Bläddra ner till "Saker andra dela" och granska inställningarna för din vägg. Inställningen bland annat hantering av vad dina vänner kan lägga upp på din vägg och vem som kan visa vägg inlägg.

5 "Kan se väggen inlägg av vänner" och klicka sedan på "Redigera inställningar". Klicka på ditt val i detta fält för att kontrollera vem som ser dina vänners vägg inlägg.

6 Klicka på "Tillbaka till sekretess" och klicka på "Redigera inställningar" under applikationer och webbplatser.

7 Bläddra ner till "Spel och App aktivitet" och välj ett alternativ för vilka som kan se din spelaktivitet inlägg på din vägg.

8 Klicka på "Tillbaka till Privacy" och dina inställningar för vad som visas på din Facebook vägg kommer att sparas.