Yshopnoosa.com

Ta bort en grupp du gjort på Facebook när du tar bort dig själv

Om du skapade en Facebook-grupp, du är automatiskt viktigaste administratör och har behörighet att lägga till och ta bort medlemmar. Ta bort gruppen igen innebär att ta bort medlemmar och sedan ta bort dig själv. Som koncernens skapare och enda administratör behöver du inte vidta några ytterligare åtgärder för att ta bort gruppen så fort du har lämnat; strykningen är automatisk.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook.com, och gå till sidan grupp.

2 Hitta "Medlemmar" i den högra sidofältet och klicka på "Se alla".

3 Klicka på "X" bredvid varje användarnamn, sedan "OK" för att bekräfta. Detta tar bort andra medlemmar från gruppen.

4 Klicka på "Ta bort Admin" bredvid ditt namn. Facebook kommer att varna dig att ta bort dig själv som en admin automatiskt tar bort gruppen.

5 Klicka på "OK" om du är säker på att du vill ta bort gruppen.